Felisha Lady
by on April 23, 2022
43 views


 

hvordan laget hans vil takle

 


Jose Mourinho for hans kommentarer om Frankrike som


 

Tottenham Drakt Barn, Juventus Drakt, Fotballdrakter Barn


 

frankrike er tippet til å hvor kan man kjøpe fotballdrakter mot holderne portugal

 

Didier Deschamps har slått tilbake på Jose Mourinho for hans kommentarer om Frankrike som favoritter i EM 2020, og hevdet "Jeg tenkte det samme om Tottenham-laget hans".

Frankrike er tippet til å gå hele veien i EM, etter å ha kommet til finalen i 2016 før de ble verdensmestere i Russland to år senere.

tottenham drakt barn Eks-Chelsea-, Manchester United- og Spurs-sjef Mourinho forsøkte å legge ekstra press på Les Bleus da de diskuterte styrken deres i dybden forrige uke, noe som fikk Deschamps til å sveipe tilbake med et gibb om hans skjebnesvangre trolldom i Nord-London.

Mourinho ble sparket av Tottenham i april etter bare 18 måneder i rollen, etter å ha unnlatt å levere et eneste sølvtøy eller Champions League-fotball.

juventus drakt Deschamps refererer til 58-åringens tid i Spurs når han ble spurt om uttalelsene hans av Telefoot, før han skisserte hvordan laget hans vil takle presset når den internasjonale turneringen starter.

fotballdrakter barn Frankrike har en siste oppvarmingskamp å ta mot Bulgaria på mandag før de retter oppmerksomheten mot gruppe F-åpningen mot Tyskland 15. juni.

Deschamps"-menn skal møte Ungarn fire dager senere før de fullfører puljeplanen sin med en gjentakelse av 2016-finalen mot holderne Portugal.

 

Posted in: Tattoos
Topics: drakt
Be the first person to like this.
Kristyn Sheppard
You are so seductive!
Like April 27, 2022
Recent Blogs