Felisha Lady
by on April 23, 2022
43 views 


Mikel Artetas side tok hevn


 

Dortmund Drakt, Man City Drakt


 

hans 31 mål i alle kjøp fotballdrakter bayern münchen og benfica

 

I andre halvdel av 2017/18-kampanjen fant Gabon-landskampen nettmaskene 10 ganger på 13 Premier League-kamper.

Hans 31 mål i alle konkurranser i løpet av hans første hele sesong på Emirates hjalp Gunners til å nå finalen i Europa League, hvor de tapte mot Chelsea.

dortmund drakt Og i løpet av 2019/20-kampanjen kom han ytterligere 29 ganger da Mikel Artetas side tok hevn på Blues ved å beseire dem i FA-cupfinalen.

Aubameyang satte penn-til-papir på en ny kontrakt i hovedstaden i september 2020 – men han har ikke klart å nå sine tidligere høyder siden den gang.

man city drakt Forrige sesong klarte han fortsatt å sette inn 15 mål, til tross for kampene, men ting har blitt dystert denne kampanjen.

fotbollströjor barn Og etter et disiplinærbrudd før jul, ble spilleren fratatt kapteinskapet og forvist fra laget. Han har ikke dukket opp for Gunners siden.

Aubameyang vil garantert være desperat etter å få slutt på Arsenal-marerittet - og Barca er opptatt av å ta ham til Nou Camp.

Barca er i en vanskelig økonomisk situasjon og hadde ikke råd til å betale i nærheten av denne lønnen for spilleren.

Gunners har nå tilsynelatende nøkkelen, og hvis de blir enige om en avtale, kan Aubameyang snart utføre sin handel for de katalanske gigantene.

Barcelona har tålt sine egne kamper denne sesongen og er svimlende 15 poeng bak Real Madrid på La Liga-tabellen.

De ble også slått ut av Champions League før jul etter å ha vunnet bare to av gruppekampene og endt bak Bayern München og Benfica.

 

Posted in: Animation
Topics: drakt
1 person likes this.
Recent Blogs